El Clásico live stream: Barcelona - Real Madrid

Barcelona – Real Madrid: Kauden ensimmäinen El Clásico

La Liga
Barcelona – Real Madrid
Lauantai 24.10. klo 17:00

Kauden ensimmäinen El Clásico kamppaillaan lauantaina iltapäivällä. Kumpikaan joukkue ei ole alkukaudesta ollut aivan parhaimmillaan, joten keskinäinen kamppailu on erityisen tärkeässä asemassa. Molemmilla on La Ligassa tappio alla ja lisäksi Real Madrid konttasi myös ensimmäisessä Mestarien liigan lohkopelissä.

Katso El Clásico ilmaiseksi!

Näyttäisi siltä, että Ronald Koeman on palauttanut Camp Noulle rauhan. Seuraava tehtävä olisi saada joukkue myös pelaamaan kapasiteettinsa mukaan. Viime viikonlopun tappio-ottelu Getafea vastaan oli suorastaan ruikkuinen – Blaugrana ei saanut aikaiseksi oikein mitään. Viikolla Mestarien liigassa saatiin sentään kasvojenpesu kevyttä Ferencvarosia vastaan. Tästä ottelusta Koemanilta puuttuvat varmasti Marc-André ter Stegen sekä Samuel Umtiti Jordi Alban pelikunto ratkeaa lauantaina.

Real Madridin kotitappio Cadizille tuli tahdottoman pelaamisen tuloksena. Viikolla Zinedine Zidane halusi tarjota joillekin avainpelaajille lepoa Shaktaria vastaan ja puoliajalla Los Blancos oli kolme maalia tappiolla. Viimeisimmät tappiot voisivat toimia sytyttäjänä, varsinkin kun vastaan asettuu rakas päävihollinen – epäonnistuminen tässä ottelussa olisi jo pienimuotoinen katastrofi. Eden Hazard, Daniel Carvajal sekä Martin Ødegaard ovat varmasti vierailta poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcelona vaikuttaa tällä hetkellä joukkueista vähemmän keskentekoiselta ja se saa myös päivän lepoedun. Kotivoitosta saakin vähintään pätevän viihdevedon. Vetosuositus on Barcelona voittaa ottelun kertoimella 2,15.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.