Eurooppa-liiga
CFR Cluj – KuPS
Torstai 01.10. klo 18:30

KuPS on yhden voiton päässä todella kovasta tempusta: päästä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Helpolla ei lohkopaikka tule Clujin vieraana irtoamaan, mutta toisaalta kuka olisi odottanut kuopiolaisten olevan täällä asti? Taso on pitänyt pitkin syksyä ihailtavan hyvin ja joukkue on samaan aikaan mukana eurotaistoissa sekä Veikkausliigan mestaruuskamppailussa. Ihailtavaa työtä Arne Erlandsenin tiimiltä.

Lyö KuPSia kertoimella 100,00!

CFR Clujilla on alla kolme perättäistä Romanian mestaruutta ja se on euroturnausten vakiojoukkue – viime vuonna joukkue selvitti tiensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Dan Petrescun luotsaama joukkue on laadukas, eikä sitä tarvinnut ennen tätä kautta rakentaa uudelleen – muutokset olivat sangen hillittyjä. Cluj on etenkin alakerraltaan todella jykevä joukkue – sitä vastaan on todella vaikea tehdä maaleja. Tähän otteluun Cluj selvisi kaadettuaan Djurgårdenin vieraissa lukemin 0-1.

KuPSin esitys Suduvaa vastaan oli hallittu ja voitto ansaittu. Nyt vastus kovenee melkoisesti ja vieraspelikin vaikeuttaa haastetta. Kuopiolaiset ovat napsineet suvereenisti voittoja myös Veikkausliigasta, joten euroseikkailu ei ole vesittänyt mestaruustaistelua kotimaan kamaralla. Tähän otteluun Erlandsen virittää varmasti blokin ja joukkue odottaa ratkaisun paikkoja vastaiskuista. Kärsivällisyys on tässä pelissä valttia, sillä isännät eivät todennäköisesti tule ylöspäin aivan suuna päänä.

Lyö vetoa ottelusta:

Varsinkin KuPSin maalit tulevat olemaan pelissä kortilla, eikä Cluj lähde hakemaan mitään murskavoittoa. Kertaluonteisessa ottelussa vieraillakin on mahdollisuutensa, sillä maaliodottama on kovin alhainen. Vetosuositukseen kelpaa vähämaalisuus: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,95.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO