© Kuva: Getty Images

Chelsea – Sevilla: Bluesin puolustus kysymysmerkkinä

Mestarien liiga
Chelsea – Sevilla
Tiistai 20.10. klo 22:00

Mestarien liigan lohkovaiheen avausillassa pelataan monta helmeä, mutta nosto otetaan Stamford Bridgeltä, missä Chelsea isännöi Euroopan liigan hallitsevaa mestaria Sevillaa. Chelsea varmisti Valioliigan top 4 -paikallaan paikan liigassa ja oli siirtomarkkinoilla todella aktiivinen. Sevilla luottaa enemmän vakaaseen urheilujohtamiseen ja joukkueen yhtenäisyyteen – tulosta on silläkin syntynyt.

Chelsealla on tulivoimaa vaikka muille jakaa: Timo Wernerin ja Kai Havertzin johdolla tulosta syntyy ottelusta toiseen. Puolustus Bluesilla on sen sijaan tuottanut harmia ja alakerta on harmittavan virhealtis. Lisäksi epävarmasti torjuvaan Kepaan ei seurassa enää luoteta ja Edouard Mendyn kuntoutumista odotetaankin vesi kielellä. Billy Gilmour on ottelusta poissa. Viikonloppuna Frank Lampardin suojatit hukkasivat kaksi kertaa johtonsa Southamptonia vastaan ja ottelu päättyi tasapeliin 3-3.

Sevillan kenraaliharjoitus ei sujunut nuottien mukaan, vaan joukkue hävisi viikonloppuna Granadalle. Julen Lopeteguin johdolla joukkue on kuitenkin ottanut isoja harppauksia eteenpäin, eikä menestys järkyttäisi Mestarien liigassakaan liikaa. Sergio Escuderon paikat eivät kestäneet pelaamista varttia pidempään ja mies lienee poissa. Jules Koundé toipuu koronaviruksesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Sevilla lähtee otteluun prässin ja vahvan puolustuksen merkeissä. Chelsean sekainen alakerta nostaa kyllä maaliodotusarvoa kummasti. Kiinnostavin vetomuoto otteluun onkin runsasmaalisuus: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,77.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.