Ensin hävisi Real Madrid – pari tuntia myöhemmin Barcelona!

© Kuva: Getty Images

Barcelonalle ei kelvannut hyödyntää Real Madridin kompurointia. Real hävisi lauantai-iltana La Ligassa sarjanousija Cádizille, mutta vain pari tuntia myöhemmin Barca menetti pisteet Getafea vastaan.

Ennakkoon osattiin ajatella, että Getafe tekisi pelistä hyvin hankalan ja suorastaan ikävän Barcelonalle. Käsikirjoitus toteutui. Barcelonan pelaajilta löytynee muutama mustelma ottelun jälkeen, mutta suuremmat vauriot tehtiin henkiselle puolelle. Barca kun ei montaa hyvää maalipaikkaa kyennyt luomaan, ja lopulta Getafe voitti pelin lukemin 1-0.

Pelipaikastaan maajoukkuetauolla valittanut Antoine Griezmann sai jatkaa avauksessa. Hänelle myös siunaantui Barcelonan paras paikka avausjaksolla, mutta viimeistely-yritys oli sanalla sanoen karmea.

Toisella jaksolla Jaime Mata viimeisteli pilkulta ottelun ainokaisen, kun Frenkie de Jong oli aiheuttanut kömpelöllä taklauksellaan rangaistuspotkun.

Kolme kertaa pallo kävi lisäksi maalipuissa. Lionel Messi ampui tolppaan avausjaksolla, Neto torjui toisella puoliskolla Cuchon laukauksen ylärimaan ja aivan lisäajan lopussa Djené puski omaan ylärimaan.

Voiton ansiosta Getafe jakaa nyt sarjakärjen yhdessä Real Madridin, Cádizin ja Granadan kanssa. Kaikilla on kasassa kymmenen pistettä. Barcelonalla on seitsemän pinnaa, mutta myös ottelu vähemmän pelattuna (kaksi ottelua vähemmän kuin Cádizilla) kuin kärkijoukkueilla.

Viikon kuluttua on vuorossa El Clásico.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.