Eurooppa-liigan alkulohkojako on arvottu hetki sitten Sveitsin Nyonissa.

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen sai vastustajikseen Slavia Prahan, israelilaisen Hapoel Beer-Shevan ja ranskalaisen Nicen. Leverkusen lienee lohkon selkeä ennakkosuosikki ja Nice hyvä haastaja. Kenties Hapoel Beer-Sheva saa myös suurena oluen ystävänä tunnetusta Hradeckysta parhaan irti.

Karsintojen kautta lohkovaiheeseen selvinnyt Rangers kohtaa lohkovaiheessa portugalilaisen Benfican, belgialaisen Standard Liègèn ja puolalaisen Lech Poznanin. Glen Kamara pelasi kaikissa karsintaotteluissa täydet 90 minuuttia.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
The 2020/21 group stage is set ✅

😍 Which games are you excited for?

#UELdraw

Lohkovaiheen ensimmäinen pelipäivä on 22. lokakuuta, ja kuudes ja viimeinen 10. joulukuuta. Loppuottelu pelataan 26. toukokuuta Puolan Gdanskissa.