Veikkausliiga
HIFK – Ilves
Torstai 15.10. klo 18:30

Maaottelut on tuskin saatu pelattua, kun Veikkausliiga pyörähtää jälleen käyntiin tiiviillä tahdilla. Torstain otteluista nosto otetaan HIFK:n ja Ilveksen välisestä ottelusta. Maajoukkuetauko tuli varmasti tarpeeseen molemmille joukkueille ja nyt haetaan paikkoja ylemmästä loppusarjasta.

HIFKin syksy ei ole ollut helppo. Pelaajistoa kupattiin siirtoikkunan lopuksi, eivätkä talousluvutkaan näytä hyvältä. Viimeisin voitto on Stadin derbystä reilun kuukauden takaa, eikä sekään ollut pelitapahtumien valossa täysin ansaittu. Ylempi loppusarjapaikka on veitsenterällä, sillä hyvävireiset SJK ja FC Lahti hönkivät takaa niskaan. Tilanne on joka suhteessa sangen haasteellinen. Tiquinho lienee tästä ottelusta poissa, mutta muuten kokoonpanotilanne on hyvä.

Ilveksen syksyä varjostivat Janne Sakselan sekä Ilari Mettälän pahat loukkaantumiset. Yläkertaa puolestaan vahvistettiin hankkimalla Stenio ja Gaetan Missi Mezu rinkiin. Jarkko Wissin taika pitää ja Ilves kisailee tälläkin kaudella europaikasta. Miinuksena Ilvekselle voidaan laskea, että upeaa kautta pelaava Naatan Skyttä sekä Mikael Almen olivat tiistaina U21 -maajoukkueen avauksessa, mikä tekee pelaamisesta torstaina sangen epätodennäköistä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilves on ottelussa suosikki, mutta kertoimet eivät riitä pelisijoittamiseen. Paras vaihtoehto ottelussa on vähämaalisuus – pelin maaliodottama ei viistä kattoa, vaikka molempien peleissä maaleja on nähtykin. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,80.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO