Huuhkajien vastustajan riveissä todettiin toinen koronatartunta – useampi pelaaja sivussa

© Kuva: Getty Images

Irlannin A-maajoukkueessa on todettu toinen koronavirustartunta lyhyen ajan sisään.

Nimeämätön pelaaja sai positiivisen tuloksen koronatestissä viime sunnuntaina, minkä jälkeen hänet testattiin vielä seuraavana päivänä kaksi kertaa. Maanantaina ensimmäisestä testistä tuli negatiivinen tulos, mutta toisesta jälleen positiivinen.

Kyseinen pelaaja on vetäytynyt maajoukkueen vahvuudesta ja määrätty eristäytymään kymmeneksi päiväksi, joten hän ei ole mukana kokoonpanossa, joka kohtaa Huuhkajat keskiviikkona Helsingin Olympiastadionilla Nations Leaguen ottelussa.

Irlannin joukkueen muut pelaajat tai työntekijät eivät ole olleet tekemisissä tartunnan saaneen pelaajan kanssa.

Aiemmin eräällä toisellakin Irlannin pelaajalla todettiin koronatartunta, minkä vuoksi John Egan, Callum Robinson, Callum O’Dowda ja Alan Browne joutuivat sivuun joukkueesta.

Poissaolojen vuoksi Irlanti on kutsunut neljä uutta pelaajaa maajoukkueen mukaan. Lisäksi hyökkääjät Adam Idah ja Aaron Connolly ovat liittyneet uudestaan joukkueen riveihin saatuaan luvan terveysviranomaisilta. Idah ja Connolly joutuivat viime viikolla sivuun joukkueesta, koska heidän uskottiin altistuneen tartunnalle, mutta luultu tartunta osoittautuikin virheelliseksi positiiviseksi tulokseksi.

Huuhkajat voitti Irlannin syyskuussa vieraskentällä 1-0.

Irlannin joukkue Suomea vastaan

Maalivahdit
Darren Randolph (West Ham), Caoimhin Kelleher (Liverpool), Mark Travers (Bournemouth)

Puolustajat
Matt Doherty (Tottenham), Enda Stevens (Sheffield United), Shane Duffy (Celtic), Kevin Long (Burnley), Cyrus Christie (Nottingham Forest), Dara O’Shea (West Bromwich Albion)

Keskikenttäpelaajat
Conor Hourihane (Aston Villa), James McCarthy (Crystal Palace), Jeff Hendrick (Newcastle), Jayson Molumby (Brighton), Jack Byrne (Shamrock Rovers), Robbie Brady (Burnley), Josh Cullen (Anderlecht), Jason Knight (Derby), Ryan Manning (Queens Park Rangers)

Hyökkääjät
Aaron Connolly (Brighton), Daryl Horgan (Wycombe Wanderers), Sean Maguire (Preston North End), Shane Long (Southampton), Adam Idah (Norwich City), Ronan Curtis (Portsmouth)

Lähteet: The Independent, Irlannin jalkapalloliitto