Mestarien liiga
Juventus – Barcelona
Keskiviikko 28.10. klo 22:00

Keskiviikkona jalkapalloromantikkojen katse nauliutuu Juventuksen ja Barcelonan väliseen otteluun. Kumpikaan ei lähde tähän otteluun aivan optimaalisista lähtökohdista: Juvella on kotimaan sarjassa takana kaksi voitotonta ottelua ja Barcelonalla jopa kaksi tappiota. Molemmat sentään selvittivät Mestarien liigan lohkoavauksen voitoilla.

Andrea Pirlon suojatit jäivät kotona tasuriin Veronan kanssa, vaikka olivat ottelussa selkeästi niskan päällä. Vanha Rouva ei ole tänä syksynä vielä joutunut maistamaan tappiota, mutta pelien tappamisessa on ollut välillä sanomista. Cristiano Ronaldon odotettu kohtaaminen Lionel Messin kanssa ei toteudu tällä erää, sillä mies antoi jälleen positiivisen koronatestin. Myös Giorgio Chiellini, Alex Sandro sekä Matthijs de Ligt puuttuvat isänniltä.

Hyvän UCL-avauksen tuomat fiilikset valuivat hiekkaan, kun Ronald Koemanin Blaugrana kärsi kirvelevän tappion El Clásicossa lauantaina. Seurassa tapahtuu muutenkin, kun puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu ja samalla koko hallitus erosivat tiistaina. Barcan puolustus on ollut viime otteluissa helisemässä ja tähän Koemanin pitäisi löytää lääkkeet. Poissaoloja vierailla on muutama: sivussa ovat Philippe Coutinho, Marc-Andre ter Stegen, Samuel Umtiti sekä pelikieltoaan kärsivä Gerard Piqué.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcelona on mallattu vetomarkkinoilla suosikiksi ja tätä näkemystä voi jopa hieman haastaa. Matsia voi arvioida etukäteen melko tasaiseksi ja kotikertoimessa on hieman imua – varsinkin in varhaisella voitonmaksulla, joka tuo pienen lisäedun. Vetosuositus on Juventus voittaa ottelun kertoimella 2,90.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS