Kakkosen ohjelmassa oli tänään sunnuntaina yhteensä neljä ottelua, mutta niistä yksi putosi ohjelmistosta. Tällä kertaa ottelusiirron syynä ei ollut tälle vuodelle synkeän leimansa antanut koronavirus ja joukkueissa ilmenneet tartunnat, vaan monilta aiemmilta keväiltä ja syksyiltä tuttu syy: talvi.

Napapiirillä piti pelata tänään Kakkosen C-lohkon ottelu RFA-OLS. RoPS kuitenkin tiedotti reservijoukkueensa pelin peruuntumisesta, sillä kenttä oli tukevasti lumen peitossa. Seuraavaksi peli pyritään pelaamaan kahden viikon päästä.

Kuvassa näkyvien syiden vuoksi ottelu RoPS - @olsfutis on tältä päivältä peruttu. Ottelu pyritään pelaamaan kahden viikon kuluttua.

C-lohkossa pelattiin jo valmiiksi JJK:n ja Kemi Cityn välinen taisto, jonka kotijoukkue JJK voitti 2-1. JJK:lle ottelu oli kauden viimeinen kotipeli.

JJK:n avausmaalin tehnyt Robin Saastamoinen teki pelissä jo kauden 12. maalinsa ja johtaa C-lohkon maalitilastoa. Koko Kakkosen maalikärki on 14 maalia tehnyt Klubi 04:n 17-vuotias Kai Meriluoto. Väliin mahtuu myös 13 maalin Juho Salminen, joka edustaa KaaPoa.

Miesten Ykkönen

@miesten_ykkonen
JJK:n kauden jokaisessa kotiottelussa oli yli 500 katsojaa. Hieno suoritus! #Kakkonen

JJK Jyväskylä

@JJK1923
Kauden 2020 osalta kotipelit olivat nyt siis tässä! Vieraskentällä jatketaan vielä kahden ottelun verran: seuraavaksi tulevana lauantaina 24.10. Rovaniemellä RFA:n vieraana. #kakkonen #jyväskylä #ootmunjjk #jjk

C-lohkossa pelataan vielä tänään kello 19.15 ottelu KuFu-98-Hercules. Pelin panos on Herculesille suuri, sillä oululaisseura taistelee sarjanoususta lähinnä JIPPO:n kanssa. Kolme kierrosta ennen sarjan päätöstä Hercules on kaksi pistettä lohkojohtaja JIPPO:a perässä.

A-lohkon päivän ainoassa ottelussa MiPK kukisti vieraissa Honka Akatemian 2-1. Tässä lohkossa nousussa on kiinni PK-35, jonka etumatka PEPO:on viisi pistettä kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä. B-lohkossa nousun on jo varmistanut Klubi 04.

[readmore from=Kakkonen]

Tänään varmistui myös, että lauantailta peruttu Kakkosen B-lohkon ottelu SalPa-KaaPo voidaan pelata ensi tiistaina. Tähän ottelusiirtoon syy oli vuoden teeman eli Covid-19:n mukainen. Yksi SalPan jäsenistä oli altistunut koronavirukselle, mutta hänen koronatestituloksensa osoittautui negatiiviseksi. Näin SalPa:n joukkue vapautuu karanteenista ja peli voidaan pelata vain muutaman päivän viiveellä.

Varmoja Kakkosesta putoajia ovat toistaiseksi Pallo-Iirot ja Kultsu.