Ykkönen
KTP – AC Kajaani
Lauantai 31.10. klo 16:00

Ykkösessä tilanne on ennen sarjan päätöstä kutkuttava. Lauantaina pelataan viimeinen täysi kierros ja sen jälkeen on vielä rästiottelut jäljellä. KTP:llä näitä rästejä on jäljellä peräti kaksi. KTP taistelee AC Oulun ja Jaron kanssa sarjanoususta, kun taas AC Kajaani on tässä pelissä selkä seinää vasten – se tarvitsee tästä ottelusta voiton, jotta pystyisi edes teoreettisesti säilymään sarjassa. Samalla nimittäin Gnistanin pitäisi jäädä voitotta KPV:tä vastaan.

KTP pelasi viimeksi puolitoista viikkoa sitten ja joukkueen pitäisi pusertaa loput pelit kasaan reilussa viikossa. Joukkue pääsi jatkamaan viikolla joukkueharjoituksia, kun kaikki koronatestit näyttivät negatiivista tulosta. Päätösten mukaan loppuja otteluita ei enää siirretä, vaan sarja loppuu joka tapauksessa ensi viikolla ja käyttöön otetaan pistekeskiarvot, jos loppuja otteluita ei pystytä pelaamaan. KTP on ykköstykkiensä Antti Mäkijärven ja Mikan johdolla varmasti todella nälkäinen.

AC Kajaanin vaikea syksy uhkaa päättyä katastrofiin. Lauantaina Kotkassa kajaanilaisilla on viimeinen oljenkorsi. Syöksykierre syveni viime viikonloppuna kärsityn kotitappion jälkeen SJK Akatemialle. Marko Milunovicin kommentit ottelun jälkeen olivat synkkiä. Pelaajien sitoutuminen ei riitä ja miehiä ylipäätään on tällä hetkellä käytettävissä rajallinen määrä mm. loukkaantumisten vuoksi. Treeneissä pelaajia on ollut mukana 11-14, joka on tavoitteelliseen toimintaan onneton määrä.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki lähtökohdat ennakoivat sitä, että AC Kajaanin taival Ykkösessä päättyy lauantaina. Vetosuositus on vähintään kahden maalin kotivoitosta: Tasoitus, KTP -1 kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO