KuPS-puolustajalle jatkosopimus – ”Hyvät neljä kautta on takana”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS tiedottaa kotisivuillaan solmineensa yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Jiri Nissisen kanssa. 23-vuotias Nissinen pelaa keltamustassa paidassa jo viidettä kauttaan.

– Olen tosi onnellinen, että saan jatkaa vuoden täällä. Tykkään seurasta, hyvät neljä kautta on takana ja hyvää menestystä on tullut. Kolme peräkkäistä mitalia on saavutettu ja olen nauttinut pelaamisesta KuPS:ssa, oikean laitapuolustajan tontilla parhaiten viihtyvä Nissinen kommentoi tiedotteessa.

Tällä kaudella Nissinen on pelannut 12 veikkausliigaottelussa, vastuun kasvettua kauden edetessä. Noin kuukausi sitten hän teki IFK Mariehamnin verkkoon myös uransa ensimmäisen veikkausliigamaalin. Lisäksi tilastoihin on kirjattu kaksi maalisyöttöä.

– Oma pelaajaurani on kehittynyt täällä omien toiveideni mukaisesti ja olen saanut tällä kaudella pelata enemmän kuin aiemmin ja olen myös onnistunut hyvin, Nissinen jatkoi.

Kaikkiaan Jiri Nissinen on pelannut nyt 41 liigaottelua. Hän siirtyi KuPS:n organisaatioon vuonna 2014 kasvattajaseurastaan PK-37:stä. Nissinen on nähty myös Suomen nuorisomaajoukkueissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.