Lähteet: PSG vahvistamassa joukkuettaan siirtoikkunan lopussa – kolme pelaajaa saapumassa seuraan

© Kuva: Getty Images

Siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina.

PSG aikoo vahvistaa joukkuettaan aivan siirtoikkunan viimeisillä metreillä. RMC:n mukaan PSG lainaa Danilo Pereiran Portosta. Lainassa on mukana osto-optio.

Porto ja PSG pääsivät yhteisymmärrykseen keskikentän pohjapelaajan lainasiirrosta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Pereira saapuu Pariisiin sunnuntai-iltana ja suorittaa lääkärintarkastuksensa vielä ennen kuin vuorokausi vaihtuu maanantaiksi.

Pereira ei ole suinkaan PSG:n ainoa vahvistus, jos ranskalaismedioita on uskominen. Moise Kean saapuu seuraan lainalle alkaneeksi kaudeksi Evertonista. Kean, Everton ja PSG ovat päässeet yhteisymmärrykseen lainasiirrosta.

Pereiran ja Keanin lisäksi PSG on lainaamassa myös João Márion Internazionalesta. Lainasiirrossa on mukana osto-optio, jonka PSG voi käyttää ensi kesänä. Mário pelasi viime kauden lainalla Lokomotiv Moskovassa.