Daily Record kertoo belgialaismedian tietoihin perustuen, että Belgian suurimpiin seuroihin lukeutuva Anderlecht on kiinnostunut Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamarasta.

Heti perään lehti kuitenkin lisää, että Anderlechtissa ei uskota siirron juuri nyt onnistuvan. Koronakriisi on aiheuttanut taloudellisia vaikeuksia myös Anderlechtille, eikä seuralla ole luultavasti Kamaran seuran Rangersin pyytämään siirtokorvaukseen varaa.

Rangers ei pyri aktiivisesti myymään pelaajiaan, ja manageri Steven Gerrard haluaa pikemminkin vahvistaa kuin heikentää keskikenttäänsä. 24-vuotiaan Kamaran rooli on ollut tälläkin kaudella iso. Suomalainen pelasi täydet 90 minuuttia kaikissa Rangersin Eurooppa-liigan karsintaotteluissa ja on ollut joukkueensa avauksessa seitsemässä sarjapelissä yhdeksästä.

[readmore from=Kamara-Glen]

Anderlecht ja Rangers ovat olleet lähiaikoina menestyksekkäästi neuvottelupöydässä, sillä Rangers hankki elokuussa Anderlechtista hyökkääjä Kemar Roofen viiden miljoonan euron siirtosummalla.

Anderlechtia valmentaa puolustajalegenda Vincent Kompany. Seura on tällä hetkellä Jupiler-liigassa viidentenä eikä pelaa tällä kaudella europelejä. Anderlecht on 34 mestaruudellaan Belgian pääsarjahistorian menestynein seura.