Lehti: Mario Mandžukićia viedään takaisin Serie A:han – kroatialaistähden palkkavaatimukset olleet liikaa edellisille kosiskelijoille

© Kuva: Getty Images

Kroatian maajoukkueen entinen luottohyökkääjä Mario Mandžukić on Italian pääsarjaseura Bolognan hankintalistan kärjessä, kertovat Sky Sport Italia ja Corriere di Bologna.

Mandžukić, 34, on ollut heinäkuusta asti ilman seuraa purettuaan yhteisymmärryksessä sopimuksensa qatarilaisen Al-Duhailin kanssa. Häneen osoitettiin paljon kiinnostusta jo kesällä ympäri Eurooppaa, mutta kroatialaiskonkari on yhä vapailla markkinoilla.

Lehtitietojen mukaan isoin ongelma uuden seuran löytämisessä on ollut Mandžukićin palkkavaatimukset. Hän on aiemmin urallaan pelannut esimerkiksi Bayern Münchenin, Atlético Madridin ja Juventuksen kaltaisissa seuroissa, joissa korkeapalkkaiset tähtipelaajat ovat arkipäivää.

Palkkavaatimukset saattavat osoittautua ongelmaksi myös Bolognan kohdalla, mutta Rossoblù kaipaa kipeästi uutta hyökkääjä, sillä Federico Santanderin odotetaan olevan polvileikkauksensa jälkeen sivussa ainakin neljä kuukautta.

Mandžukić on urallaan pelannut Italian Serie A:ssa 118 ottelua tehden niissä yhteensä 31 maalia ja syöttäen 13. Kroatian paidassa hän pelasi 89 ottelua ja teki 33 maalia ennen kuin lopetti maajoukkueuransa vuoden 2018 MM-hopeaan.

Bologna on aloittanut kautensa Italian pääsarjassa yhdellä voitolla ja neljällä tappiolla. Kesästä 2019 lähtien seuraa on edustanut myös Huuhkajien laitahyökkääjä Lassi Lappalainen, mutta hänet lähetettiin heti siirtonsa jälkeen lainalle Major League Soccerin Montreal Impactiin.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.