Man Unitedin jättihankinta jämähtänyt penkille – Solskjær: ”Se kertoo materiaalimme laajuudesta”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær vakuuttaa, että keskikenttäpelaaja Donny van de Beek pelaa vielä paljon tällä kaudella.

Hollannin maajoukkuepelaaja siirtyi Unitediin kauden alla Ajaxista lähes 40 miljoonalla eurolla, mutta van de Beek, 23, on toistaiseksi mahtunut manchesterilaisten avauskokoonpanoon vain kahdessa liigacupin ottelussa. Valioliigassa hän on saanut vastuuta vain tunnin, ja viimeisimmän sarjapelin hän vietti kokonaan vaihtopenkillä.

Solskjærin mukaan van de Beekin sivuuttaminen kertoo enemmän Manchester Unitedin joukkueesta kuin hollantilaispelaajasta.

– Se kertoo paljon materiaalimme laajuudesta, ettemme käytä häntä jokaisessa pelissä. Se kertoo tavoitteistamme, kommentoi Solskjær BBC:n mukaan.

Van de Beekin tilanne on herättänyt runsaasti huomiota brittimediassa ja myös hänen kotimaassaan. Valioliiga-legendat Patrice Evra ja Jamie Carragher ihmettelivät hiljattain, miksi United edes hankki van de Beekin.

– Joistain pelaajista ja toimittajista on kiva hieman hämmentää soppaa. Tiedän, että televisiossa ei ole paljon aikaa, ja heidän on sanottava asin ydin nopeasti. Mutta pelaajan on tiedettävä, ettei hänen tarvitse olla kolmessa ensimmäisessä pelissä avauksessa ollakseen tärkeä osa joukkuetta, sanoi Solskjær.

– Minä olisin pettynyt, jos jotkut joukkuekaverini sanoisivat, etten ole tärkeä osa Manchester Unitedia, mutta minä en aloittanut monessakaan pelissä, sanoi norjalaisluotsi viitaten omaan uraansa.

– Donny tulee olemaan todella, todella tärkeä pelaaja meille. Älkää huoliko siitä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille