Melkoinen yllätys! Onni Valakaria huhutaan Valioliigaan Marcelo Bielsan alaisuuteen

© Kuva: Juha Tamminen

Kyproksella huhutaan suomalaisittain merkittävistä siirtoneuvotteluista, sillä jalkapallosivusto Kerkida kirjoittaa, että Pafoksen keskikenttäpelaaja Onni Valakari kiinnostaa Valioliigassa. Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä MTV, joka kertoo saaneensa omista lähteistään vahvistuksen Kerkidan tiedoille.

Valioliigassa ei pelaa juuri nyt yhtään suomalaista Teemu Pukin Norwichin pudottua täksi kaudeksi takaisin Mestaruussarjaan.

Valakarin perässä on nousijajoukkue Leeds, joka on värikkään päävalmentajansa Marcelo Bielsan johdolla viihdyttänyt Valioliigan seuraajia. Perinteikäs Leeds on haastanut isompiaan ja kerännyt pisteitä trillerimäisissä otteluissa.

Kerkidan mukaan Leedsin urheilutoimenjohtaja Victor Orta on keskustellut Kyproksella Pafoksen seurajohtoon kuuluvan venäläisliikemiehen Roman Dubovin kanssa Valakarista.

Valakari, 21, on tehnyt kuluvalla kaudella Kyproksen pääsarjassa kahdeksassa pelissä kolme maalia. Pikkuhuuhkajissa 14 ottelua pelannut Valakari ei ole vielä debytoinut aikuisten maajoukkuepeleissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.