21-vuotias Onni Valakari oli joukkueensa Pafos FC:n sankari, kun Pafos haki Kyproksen pääsarjassa hienon 1-0 -voiton saarivaltion suurseura APOEL:ista. Valakari upotti 84. peliminuutilla rangaistuspotkusta ottelun ainoan maalin. APOEL voitti 2010-luvulla kahdeksan Kyproksen kymmenestä mestaruudesta ja on pelannut viimeisten 11 kauden aikana neljä kertaa Mestarien liigan ja neljä kertaa Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Valakari on nauttinut kauden aikana Pafosissa suuresta roolista, sillä hän on ollut joukkueensa avauskokoonpanossa kauden kaikissa seitsemässä ottelussa ja pelannut niistä viidessä ensimmäisessä täydet peliminuutit. Tänäänkin tilille tuli virallisesti täysi ysikymppinen, sillä Valakari otettiin vaihtoon lisäajalla. Pafosin puolustuslinjassa joukkueen kapteeni Paulus Arajuuri pelasi kokonaisen ottelun.

Valakari on urakoinut syksyn aikana todella isoja peliminuutteja, sillä hän pelasi täydet ysikymppiset myös syys- ja lokakuun yhteensä neljässä alle 21-vuotiaiden maaottelussa. Pafosin joukkueessa enemmän ovat tällä kaudella pelanneet vain ukrainalaismaalivahti Artur Rudko ja angolalaislaituri , jotka ovat pelanneet tähän mennessä täydet 630 peliminuuttia.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Onni Valakari oli Pafos FC:n sankari lataamalla rankkarin sisään 88. minuutilla Pafosin voittaessa APOEL Nikosian 1-0. Paulus Arajuuri luuti Pafosin alakerrassa täydet minuutit ja Valakari tuli pian maalinsa jälkeen vaihtoon. #Huuhkajat #Pikkuhuuhkajat

Maali oli Onni Valakarille Kyproksen pääsarjassa kauden toinen. Se riittää tässä vaiheessa kautta sarjan maalitilastoon jaettuun 10. tilaan. Kukaan toinen Pafosin pelaaja ei ole tehnyt yhtä maalia enempää.

Jaetulla neljännellä sijalla maalitilastossa on sarjan kolmas suomalaispelaaja Berat Sadik, joka on tehnyt Doxalle kolme maalia. Kolme pelaajaa on pystynyt neljään tehtyyn maaliin.

Joukkueet ovat pelanneet Kyproksen liigassa 5-7 ottelua. Pafos on tässä vaiheessa 14 joukkueen sarjassa kahdeksantena ja ottelun vähemmän pelannut APOEL yhdeksäntenä. Sarjaa johtaa Omonia.