Pikkuhuuhkajien kapteeni sai Englannissa uuden päävalmentajan

© Kuva: Getty Images

Pikkuhuuhkajien topparin ja kapteenin Aapo Halmeen edustama Barnsley on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Valérien Ismaëlin kolmevuotisella sopimuksella.

Ranskalainen Ismaël, 45, luotsasi viimeksi itävaltalaista LASK Linziä. Aiemmin hän on valmentanut myös Kreikassa ja Saksassa.

Barnsleyn edellinen päävalmentaja Gerhard Struber jätti tehtävänsä aiemmin tässä kuussa ja siirtyi Yhdysvaltain Major League Socceriin New York Red Bullsin käskyttäjäksi.

– Olen todella innoissani uudesta virastani ja sen tuomista uusista haasteista. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan joukkueeseeni, valmennusryhmääni, kaikkiin seuran työntekijöihin ja tietysti kannattajiin, jotta pääsemme aloittamaan yhdessä, kommentoi Ismaël uuden seuransa tiedotteessa.

Barnsley kohtaa lauantaina seuraavassa ottelussaan Millwallin, jonka managerilla Gary Rowettilla todettiin perjantaina koronatartunta. Ismaël seuraa vielä lauantain ottelun katsomosta ja vetää seuraavana päivänä ensimmäiset harjoituksensa.

Ismaëlilla on iso työ edessään, sillä Barnsley roikkuu kuuden pelin jälkeen Englannin Mestaruussarjan häntäpäässä hakien yhä ensimmäistä voittoaan.

Toista kauttaan Barnsleyssa viettävä Halme, 22, on saanut kuluvalla sesongilla vastuuta lähinnä liigacupissa, josta Barnsley putosi kolmannella kierroksella hävittyään Chelsealle 0-6. Viime kaudella Halme pelasi Barnsleyn paidassa 34 ottelua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.