Mestarien liigan viime kauden finalisti tiedotti myöhään maanantai-iltana tehneensä 27-vuotiaan keskikenttäpelaajan Rafinhan kanssa vuoteen 2023 ulottuvan sopimuksen. Rafinha saapuu Pariisiin Barcelonasta.

Vaikka Rafinhalla oli sopimusta FC Barcelonan kanssa ensi kesään, ei miehestä maksettu kiinteää siirtokorvausta. Espanjalaislähteiden mukaan Barcelona saattaa kuitenkin saada kolmen miljoonan euron hyvityksen, jos tietyt sopimukseen sidotut bonuspykälät täyttyvät. Barcelona pidättää itsellään myös oikeuden 35 prosentin osuuteen mahdollisesta jatkosiirtosummasta.

Rafinha on Liverpooliin aiemmin siirtyneen Espanjan maajoukkuepelaaja Thiagon veli. PSG on hänelle ensimmäinen pysyvä toinen seura kasvattajaseura Barcelonan lisäksi. Välillä Rafinha on tosin käynyt lainoilla Interissä (kausi 2017-2018) ja Celta Vigossa (kaudet 2013-2014 ja 2019-2020). Barcelonassa Rafinha on pelannut kaikkiaan 90 kilpailullista ottelua, joissa maaleja on syntynyt 12.

[readmore from=PSG]

PSG teki siirtotakarajan lähestyessä kaikkiaan kolme värväystä. Sunnuntaina sopimuksen tehnyt Moise Kean (Everton) ja maanantaina Portosta siirtynyt keskikenttäpelaaja Danilo Pereira saapuivat PSG:hen lainasopimuksilla.

Barcelona luopui siirtoikkunassa myös Luis Suárezista, Arturo Vidalista ja Ivan Rakiticista liki olemattomalla korvauksella.

Lähde: Transfermarkt