Vaikka MLS:ssä pelaavat suomalaiset Jukka Raitala ja Lassi Lappalainen päästettiinkin Huuhkajien mukaan lokakuun Nations League -otteluihin, ei Robin Lod rapakon yli lentänyt. MLS:ssä ei pidetä maaottelutaukoa, eikä Minnesota United tiettävästi suhtautunut erittäin tärkeän pelaajan Lodin vapauttamiseen suopeasti.

Minnesota Unitedin piti pelata maanantain vastaisena yönä sarjaottelu FC Dallasin vieraana. Ottelu jouduttiin kuitenkin perumaan, koska kahdella Unitedin pelaajalla on todettu koronavirus. Seura tiedotti tartunnoista lauantaina, mutta pelaajien nimiä ei kerrottu julkisuuteen.

Tiedotteen mukaan kaikki joukkueen pelaajat ja valmennusryhmän jäsenet on testattu kolme kertaa ensimmäisen positiivisen testinäytteen jälkeen. Kaikki muut testit kahta pelaajaa lukuun ottamatta toivat negatiivisen tuloksen. Joukkueen toiminta on joka tapauksessa pysäytetty ja kaikki pelaajat ja valmennustiimi on määrätty karanteeniin.

[readmore from=Koronavirus]

Kaiken kaikkiaan viime viikolta peruttiin kolme MLS-ottelua koronatartuntojen vuoksi. Viime yön kierrokselta jäi pelaamatta myös ottelu Orlando City-Columbus Crew, sillä Columbusin taustatiimissä on todettu kaksi koronatartuntaa ja Orlandon pelaajistossa yksi. Uusia ajankohtia perutuille otteluille ei ole vielä määritelty.

Jo aiemmin oli peruttu lauantain ohjelmassa ollut Colorado Rapids-LA Galaxy, kun yhdellä Rapidsin pelaajalla todettiin Covid-19-tartunta. Rapidsia koronavirus on koetellut pahemman kerran, sillä siirretty ottelu oli sille jo neljäs koronan takia siirretty peli sen jälkeen, kun MLS:n pelaajia ja valmennusjohtoa alettiin syyskuussa testaamaan.

Renato Sosua 🇨🇦 🇫🇷 🇺🇸 🇪🇸

@RenatoSosua
MLS postpones two more Week 17 matches due to positive COVID-19 tests
Major League Soccer has postponed two more Week 17 matches, Orlando City vs. Columbus Crew and FC Dallas vs. Minnesota United, due to positive COVID-19 tests. apple.news/AnmKB2kfoS4GYe…
apple.news

MLS postpones two more Week 17 matches due to positive COVID-19 tests

Major League Soccer has postponed two more Week 17 matches, Orlando City vs. Columbus Crew and FC Dallas vs. Minnesota, due to positive COVID-19 tests.

Lähteet: TSN ja KSTP