SS: KuPS:n luottopuolustaja poistui joukkueesta

© Kuva: Juha Tamminen

Savon Sanomat kertoo, että portugalilaistoppari Nuno Tomás on jättänyt Kuopion Palloseuran ja palannut pelaajaoikeutensa omistavaan bulgarialaisseura CSKA Sofiaan. Tomásin lainasopimuksen piti olla voimassa runkosarjan loppuun saakka, mutta päätöskierroksen TPS-KuPS -ottelun siirryttyä ensi viikolle, ei Tomás halunnut enää jatkaa seurassa marraskuun puolelle.

Näin ollen KuPS saa tulla loppukauden toimeen ilman yhtä luottopuolustajaansa. Se, mitä ”loppukausi” tarkoittaa, on tosin vielä hieman epäselvää ja ratkeaa mahdollisesti tänään. Jos Veikkausliiga päättää, ettei loppusarjoja pelata, on KuPS:lla jäljellä enää yksi ottelu, jo mainittu TPS-vieraspeli.

25-vuotias Nuno Tomás ehti pelata Veikkausliigassa 17 ottelua ollen säännöllisesti KuPS:n avauskokoonpanossa. Hän pelasi täydet 90 minuuttia KuPS:n yhdeksässä viime ottelussa.

Lisäksi Tomás oli avauksessa KuPS:n kaikissa neljässä europelissä ja pelasi Eurooppa-liigan karsintaotteluissa täydet 300 minuuttia (Slovan Bratislava -pelin jatkoaika mukaan luettuna). Tilastoihin hänelle kirjattiin KuPS:ssa kolme varoitusta, muttei maaleja tai maalisyöttöjä.

Lähde: Veikkausliigan kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.