Nations League
Suomi – Irlanti
Keskiviikko 14.10. klo 19:00

Huuhkajat pelaa keskiviikkona Irlantia vastaan koko lohkomenestyksen kannalta tärkeän ottelun: voitolla nimittäin ero irlantilaisiin venähtäisi ratkaisevan suureksi. Huuhkajilla on vaikean Puola -pelin jälkeen vyöllään tasapainoinen voitto Bulgariasta, kun Irlanti puolestaan pelasi Walesia vastaan maalittoman tasapelin.

Bulgaria -ottelu oli Huuhkajilta lähes täydellinen suoritus: Glen Kamaran esitys oli jopa maailmanluokkaa ja myös Tim Sparv ja Fredrik Jensen osoittivat jälleen luokkansa. Teemu Pukki oli puolestaan hieman hukassa koko ottelun – liekö jalka vielä vaivannut EM-karsintojen sankaria. On mielenkiintoista nähdä, millaisen avauksen Markku Kanerva laittaa kentälle – Puola-ottelu paljasti, ettei Huuhkajien penkki ole kovin leveä.

Irlanti hävisi aikaisemmin syksyllä Suomelle kotonaan ja tähän otteluun päänvaivaa tuovat lukuisat poissaolot – osaksi koronatoimenpiteiden ja osaksi loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi James McClean on pelikiellossa lennettyään pihalle Wales -ottelussa. Aaron Connolly pääsee osallistumaan tähän otteluun. Aivan siedettävän kokoonpanon Stephen Kenny tullee joka tapauksessa kentälle saamaan, vaikka mielikuvitusta on viimeinen viikko vaatinut.

Lyö vetoa ottelusta:

Tähän otteluun Irlanti tulee todennäköisesti puolustusvoittoisella taktiikalla ja se voi olla Huuhkajille haaste. Kokoonpanotilanne ja tämän hetken vire kääntävät kuitenkin viisaria isäntien suuntaan ja vetosuositukseksi kelpaa kohtuullisella painotuksella kotivoitto: Suomi voittaa ottelun kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO