Huuhkajien keskikentällä lähes täydellisen pelin Bulgariaa vastaan pelannut Glen Kamara on tasaisin väliajoin yhdistetty siirtohuhuissa Valioliigaan. Vielä ei siirtoa olla nähty, ja Kamara jatkaa Steven Gerrardin luottomiehenä skotlantilaisessa Rangersissa.

Teemu Pukki pelasi viime kaudella Norwichin kanssa Valioliigaa, jossa suomalaishyökkääjä iski 11 maalia. Norwich putosi kauden päätteeksi takaisin Mestaruussarjaan, mutta Pukki sai reppuunsa runsaasti kokemusta maailman kovimmasta jalkapallosarjasta. Näin ollen Pukki on erinomainen henkilö kommentoimaan, olisiko Glen Kamarasta valloittamaan valioliigaviheriöt.

– Ihan varmasti. Glen on huippupelaaja ja uskoisin, että Glen pärjäisi siellä hyvin. Voisin veikata, että jossain vaiheessa uraansa hän tulee siellä myös pelaamaan, Pukki ennusti Irlanti-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

Kamara katsoi vierestä Pukin vastausta hymy huulillaan, mutta kun häneltä kysyttiin samaisesta aiheesta, mies osasi kääntää nopeasti katseet seuraavaan peliin ja Rangersiin.

– En keskity siihen ollenkaan. Ihmiset puhuvat ja lehdet kirjoittelevat, mutta minä vain keskityn meidän seuraavaan peliin Irlantia vastaan, ja sen jälkeen palaan omaan seuraani Rangersiin, Kamara vastasi väistäen siirtohuhut taitavasti.

[readmore from=Huuhkajat]

Englannissa siirtotakaraja meni ulkomailta tulevien pelaajien osalta jo kiinni, mutta esimerkiksi Mestaruussarjan seurojen ja valioliigaseurojen välisiä siirtoja voidaan tehdä vielä perjantaihin 16. lokakuuta asti. Norwichissa yhden maalin ja yhden maalisyötön tällä kaudella Mestaruussarjassa tehoillut Pukki ei kommentoinut omia siirtohuhujaan Kamaraa enempää.

– Olen nyt keskittynyt tänne (Huuhkajiin). En ole puhelintani katsellut. Täysi keskittyminen huomiseen peliin ja sitten takaisin Norwichiin, Pukki kommentoi lyhyesti.

Pukki ja Kamara nähdään luultavasti keskiviikkona kentällä, kun Suomi kohtaa Helsingin Olympiastadionilla Irlannin kello 19 Nations Leaguen ottelussa.