Tottenham-puolustaja puhui vaikeasta lapsuudestaan – ”Nyt he ovat joko kuolleita tai vankilassa”

© Kuva: Getty Images

Davinson Sánchez kuuluu José Mourinhon avainpelaajiin Tottenhamissa.

Kolumbialaistoppari on pelannut tällä kaudella jo kahdeksassa ottelussa, joista seitsemässä Sánchez sai täydet minuutit.

Tottenhamiin kolme vuotta sitten Ajaxista noin 42 miljoonan euron siirtosummalla siirtynyt Sánchez vietti nuoruutensa Calin ja Medellínin kaltaisissa kolumbialaisissa suurkaupungeissa.

Sánchez kertoi vaikeasta lapsuudestaan The Sunin haastattelussa.

– Näin paljon huonoja asioita, kuten huumeita ja varkauksia. Tunnen kavereitani, jotka valitsivat helpon reitin ja nyt osa heistä on kuolleita tai vankilassa, koska he osallistuivat laittomuuksiin. Kaikki riippuu omista valinnoistasi. Minulle sen helpon reitin valitseminen ei ollut koskaan vaihtoehto, Sánchez totesi.

– Isäni vei minut harjoituksiin, mutta joskus se oli vaikeaa, koska hänen oli myös tuotava ruokaa pöytään perheellemme. Harjoittelin päivittäin koulun jälkeen ja jouduin palaamaan kotiin kolmella eri bussilla. Siinä meni aina pari tuntia.

Sánchez kuuluu myös Kolumbian A-maajoukkueen avainpelaajiin. Copa Libertadoresin mestaruuden urallaan voittanut Sánchez muodostaa maajoukkueessa Yerry Minan ja Jeison Murillon kanssa luotettavan topparikolmikon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.