Mestarien liiga
Atalanta – Liverpool
Tiistai 03.11. klo 22:00

Mestarien liigan lohkovaihetta jatketaan kiivaalla tahdilla. Tiistain herkkupala on ainakin urheilullisesti Atalantan ja Liverpoolin välinen kamppailu. D-lohkon kärkipari on vielä tappioitta – Atalanta tosin kärsi pistemenetyksen pelattuaan Ajaxin kanssa tasapelin. Matsista voi hyvällä syyllä odottaa viihdyttävää.

Atalantan tulivoima on tullut tutuksi jalkapallon ystäville ja Gian Piero Gasperinin orkestroima hyökkäyspeli on juonikasta. Bergamolaiset eivät viime viikkoina ole olleet parhaimmillaan, mutta viikonloppuna kairattiin sentään maalin voitto Crotonesta vieraissa. Kokoonpanotilanne isännillä elää ja ainakin Marten de Roon, Mattia Caldara sekä Robin Gosens ovat tiistaina pihalla. Jalkeille saadaan kuitenkin hyvä avauskokoonpano.

Liverpoolilla on poissa ainakin kourallinen pelaajia – tärkeimpänä hiljattain polvensa pahasti telonut Virgil van Dijk. Alakerran repaleisuus on huono asia juuri tulivoimaista Atalantaa vastaan. Poolilla on nyt neljä voitollista peliä takana, muttei joukkue ole tällä kaudella näyttänyt niin eleettömän varmalta kuin parhaimmillaan. Jürgen Klopp lähtee todennäköisesti peliin korkealla prässillä.

Lyö vetoa ottelusta:

Markkinat ovat hinnoitelleet runsasmaalisuuden peliin täysin oikein, eikä ottelun voittajastakaan saada valueta irti. Maalintekijävedoissa kiinnostaa hyvään viihdevetoon Duvan Zapatan osuminen tolppien väliin. Kolumbialaishyökkääjä oli lokakuussa todella hienossa iskussa ja vedoksi kelpaa Duvan Zapata tekee ottelussa maalin kertoimella 2,46.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO