© Kuva: Getty Images

Crystal Palace – Newcastle: Maaliköyhää Selhurst Parkilla

Valioliiga
Crystal Palace – Newcastle
Perjantai 27.11. klo 22:00

Valioliigan viikonloppu alkaa Crystal Palacen ja Newcastlen välisellä kohtaamisella. Odotettavissa ei ole kovinkaan säkenöivä ilottelu, sillä molemmat joukkueet ovat tunnettuja varovaisesta pelityylistään. Kumpikin joukkue on aloittanut kauden odotuksiin nähden säällisesti ja putoamisviivalle on matkaa useita pisteitä.

Palace olisi kenties ansainnut maanantaina tasapelin, mutta lopputuloksena oli kauden avausvoitto Burnleylle. Roy Hodgsonin isoimpana harmina on joukkueen syömähampaan Wilfried Zahan koronatartunta – mies on joukkueelleen tärkeämpi, kuin voisi kuvitellakaan. Myös kourallinen muita poissaoloja aiheuttaa Hodgsonille päänvaivaa. Palacen otteet ovat heitelleet aika lailla ottelusta toiseen – jonkunlainen tasaisuus olisi hyvästä.

Newcastlen peli on pahimmillaan jopa melkoista anti-jalkapalloa. Steve Brucea ei häiritse varmaankaan yhtään, että joukkue laukoo valioliigajoukkueista vähiten – mies menee tiukasti tulos edellä ja varjeltu oman pään maali on tärkeämpää kuin tehty maali. Kahdessa viime ottelussa Southamptonia ja Chelseaa vastaan Magpies ei luonut ylöspäin oikeastaan yhtään mitään. Callum Wilson palannee perjantaina kokoonpanoon ja Dwight Gayle lähenee pelikuntoa – loukkaantumisia on silti riittämiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Maaliodottama illan ottelussa on todella matala ja vähämaalisuuden puolesta voi kyllä lyödä vetoakin. Korkeintaan kaksi maalia on jo sangen todennäköinen skenaario ja sitä kohden mennään: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,63.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.