Mestarien liigan lohkovaiheen neljäs kierros käynnistyi tiistai-iltana.

Chelsea, Sevilla, Barcelona ja Juventus varmistivat tiistaina paikkansa Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Chelsea kukisti alkuillasta Rennesin ja Sevilla voitti Krasnodarin. Kaksikko ratkaisee keskenään lohkovoittajan. Chelsea ja Sevilla ovat tasapisteissä ja kohtaavat seuraavalla ottelukierroksella.

Iltaotteluissa mielenkiinto kohdistui etenkin PSG:hen, joka isännöi Pariisissa RB Leipzigiä. PSG voitti ottelun Neymarin 11. minuutilla syntyneen rangaistuspotkumaalin ansiosta.

PSG oli kuitenkin ottelussa vastaanottavana osapuolena, sillä Julian Nagelsmannin luotsaama RB Leipzig aiheutti pariisilaisille todellisia ongelmia. PSG:n jatkopaikka on vielä kaikkea muuta kuin varma. Seura on RB Leipzigin kanssa tasapisteissä viidennelle ottelukierrokselle lähdettäessä.

Saksassa Borussia Dortmund kohtasi Club Brüggen. Erling Braut Håland iski kaksi täysosumaa ja johdatti Dortmundin 3-0 -voittoon. Håland on tehnyt 12 pelaamassaan Mestarien liigan ottelussa peräti 16 maalia.

Torinossa Juventus oli pitkään vaikeuksissa piskuisen Ferencvárosin kanssa, mutta Álvaro Morata ratkaisi kamppailun lisäajalla ja vei Juventuksen neljännesvälieriin.