Nations league
Espanja – Saksa
Tiistai 17.11. klo 21:45

Espanja ja Saksa kisaavat lohkonsa voitosta Nations leaguessa. Lohkoa johtava Saksa purjehtii edelleen tappioitta, kun taas Espanjalla on yksi tappio Ukrainalle. Viikonlopun peleissä Saksa hoiteli puolestaan Ukrainan ja Espanja jäi tasuriin Sveitsin kanssa ottelussa, jossa Sergio Ramos missasi uskomattomasti kaksi pilkkua. Espanja tarvitsee tiistaina voiton voittaakseen lohkon – Saksalle riittää myös tasapeli.

Sergio Busquets loukkaantui Sveitsi -ottelussa. Luis Enriquella on kyllä vaihtoehtoja ryhmitykseensä, joten muutaman pelaajan poissaolo ei ole mikään tekemätön paikka. Enrique yllätti peluuttamalla Unai Simonia maalissa viikonloppuna ja voi hyvin olla, että David de Gea jatkaa vaihtopenkillä myös tiistaina. Espanjalla on nyt kolmen ottelun voitoton putki alla, mikä on tämän kaliiberin joukkueelle sangen harvinaista.

Ukraina meni Saksaa vastaan johtoon reilun kymmenen minuutin kohdalla, mutta ottelun edetessä Die Mannschaftin paremmuus tuli selkeästi ilmi. Joachim Löwin suojatit ovat viimeksi hävinneet maaottelun reilu vuosi sitten Hollannille. Löw saa tutulla tavalla kärkeen vahvan yhdistelmän, mutta poissaoloja on reippaahkosti ja ne vaativat erikoisjärjestelyjä varsinkin puolustuksessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Saksan poissaolot kääntävät viisaria Espanjalle. Vedoissa unohdetaan tasoitukset, sillä isännät eivät tee tasapelillä mitään. Niinpä vetovalinta on suorasta voitosta: Espanja voittaa ottelun kertoimella 2,35.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO