Valioliiga
Everton – Leeds
Lauantai 28.11. klo 19:30

Sekä Everton että Leeds kuuluvat syksyn väriläiskiin Valioliigassa. Molemmat ovat pelanneet viihdyttävää jalkapalloa, jossa on nähty myös maaleja. Everton on sarjassa kuudentena, kun Leeds on valahtanut jo taulukon puolivälin alapuolelle. Voitotonta putkea ei ole helppo katkaista Goodison Parkilla.

Everton palasi viime viikonloppuna Fulhamia vastaan voittojen tielle, mutta joukkueen puolustuspeli ei kerää kiitosta tästä huolimatta. Alkukauden komeetta Dominic Calvert-Lewin oli elementissään myös tässä ottelussa ja iski kaksi maalia. Viikolla Carlo Ancelotti sai todella huonoja uutisia, kun Lucas Digne loukkasi nilkkansa ja on pitempään poissa. Evertonin yksi suurimpia ongelmia on löytää penkiltä laatua avainpelaajien paikkaamiseksi.

Leeds paransi esitystään Arsenalia vastaan, mutta paremmista maalipaikoista huolimatta joutui tyytymään pistejakoon maalittoman tasapelin jälkeen. Marcelo Bielsa peluuttaa joukkuettaan ennakkoluulottomasti, mutta pelitavassa on myös riskinsä. Bielsalla ei ole harminaan tuoreita loukkaantumisia, eikä olisi mikään suuri järkytys, jos jalkapallonero pistäisi kentälle saman avauksen kuin viikko sitten.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimet ovat markkinoilla melko lailla kohdallaan, joten etua on haettava maalimääristä. Molemmat joukkueet ovat tulivoimaisia ja kyllä tähän runsasmaalisuus kelpaa pelikohteeksi. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,60.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO