FIFA:lta isoja päätöksiä – kahdet kisat peruttiin kokonaan

© Kuva: Getty Images

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA kertoo tehneensä muutoksia sen alaisuudessa pelattavien kilpailuiden suhteen, johtuen koronaviruksen vaikutuksista. Muutokset koskevat seurajoukkueiden MM-turnausta, sekä alle 20- ja alle 17-vuotiaiden naisten MM-kisoja.

Seurajoukkueiden MM-turnaus, joka oli tarkoitus pelata joulukuussa, on siirretty vuoden 2021 helmikuulle. Pelipaikkana toimii edelleen Qatar. Eurooppaa kilpailussa edustaa Mestarien liigan voittajana Bayern München.

Naisten alle 20- ja alle 17-vuotiaiden kisat oltiin jo aiemmin siirretty tältä vuodelta vuodelle 2021. Nyt nämä kilpailut on päätetty perua kokonaan. Vuoden 2022 kisoja isännöivät yhä alkuperäisen suunnitelman mukaan Costa Rica (U20) ja Intia (U17).


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.