Suomalaistähti Glen Kamaran edustama skottiseura Rangers on joutunut rankaisemaan kahta muuta pelaajaansa koronarajoitusten rikkomisesta.

Seura tiedotti maanantaina, että puolustaja George Edmundson ja hyökkääjä Jordan Jones ovat hyllytetty ja määrätty seuran lääkintäjohdon suosituksesta 14 päivän karanteeniin.

Edmundson ja Jones osallistuivat maanantain vastaisenä yönä yksityisjuhliin oman kotinsa ulkopuolella muiden ulkopuolisten ihmisten kanssa.

[readmore from=Kamara-Glen]

– Emme siedä käyttäytymistä, joka ei noudata seuramme standardeja. Meidän on täysin mahdotonta hyväksyä sitä, että kukaan pelaajistamme osallistuu mihinkään, mikä vaarantaa Rangersissa käyttöönotetut erinomaiset protokollat, Rangersin toimitusjohtaja Stewart Robertson kertoi seuran verkkosivuilla.

Rangers-manageri Steven Gerrardin onneksi Edmundson ja Jones eivät lukeudu tällä hetkellä hänen avainpelaajiinsa. Edmundson on pelannut tällä kaudella vain kaksi ottelua, Jones puolestaan neljä.

Rangers on tällä hetkellä Skotlannin pääsarjan piikkipaikalla yhdeksän pisteen erolla toisella sijalla istuvaan Celticiin, joka on pelannut kaksi ottelua vähemmän.