HJK-organisaation valmennustiimeissä muutoksia ensi kaudelle – Mika Väyrynen päävalmentajaksi Ykköseen

© Kuva: Juha Tamminen

HJK on tiedottanut sunnuntaina kotisivuillaan muutoksista seuran edustus- ja reservijoukkueen valmennustiimeihin. Kaikkein merkittävin muutos on, että Mika Väyrynen ja Joonas Rantanen vaihtavat paikkaa.

Väyrynen toimi päättyneellä kaudella Toni Koskelan valmennustiimissä Veikkausliigassa, mutta siirtyy ensi kaudeksi Ykköseen nousseen Klubi 04:n päävalmentajaksi. Upealla tappiottomalla saldolla ja kahta pistettä vaille täydellä pistepotilla Klubi 04:n Ykköseen nostanut Rantanen puolestaan ottaa vastaan Väyrysen paikan edustusjoukkueen valmennustiimissä.

HJK:n veikkausliigajoukkueen maalivahtivalmentajana jatkaa ensi kaudellakin Ville Wallén, fysioterapeuttina Toni Taipale ja psyykkisenä valmentajana Antti Peltonen.

Avukseen Ykköseen Mika Väyrynen saa Mikko Lignellin, joka toimi kaudella 2020 HJK:n akatemiavalmentajana ja niin ikään liigajoukkueen valmennustiimissä. Lignell jatkaa lisäksi myös edustusjoukkueen valmennustiimissä.

Uutena henkilönä HJK:n valmennustiimiin liittyy 34-vuotias espanjalainen Álvaro Molinos, joka vastaa liigajoukkueen fyysisestä valmennuksesta yhdessä Niklas Virtasen kanssa. Molinos on työskennellyt viimeksi naisten Bundesliigassa pelaavan Hoffenheimin fitness-valmentajana. Molinos korvaa HJK-organisaatiosta poistuvan Anton Matinlaurin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.