HJK tiedotti tiistaina käyttäneensä David Brownen sopimuksessa olleen option. Lue HJK:n tiedote täältä.

24-vuotias Browne jatkaa HJK:ssa kaksi seuraavaa kautta. Browne saapui HJK:n vahvuuteen tammikuussa ja jäi alkukaudella olemattomalle vastuulle, mutta on noussut kauden mittaan Toni Koskelan suosioon ja saanut mukavasti peliaikaa.

– Haluan ensinnäkin onnitella kaikkia mahtavasta työstä tuplamestaruuden eteen. Tätä en unohda koskaan! Olen erittäin kiitollinen, että voin jatkaa HJK:ssa, Browne totesi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

– Olen viihtynyt täällä erinomaisesti ja saanut nauttia fanien kannustuksesta myös haastavilla hetkillä. Odotan innolla uusia haasteita.

Veikkausliigassa Browne on päässyt pelaamaan 13 ottelussa, joissa on syntynyt kaksi maalia ja viisi maalisyöttöä. Browne antoi jopa kolme maalisyöttöä sunnuntaisessa IFK Mariehamn-ottelussa, jossa HJK varmisti sarjamestaruutensa.

HJK päättää kautensa keskiviikkona isännöidessään FC Interiä Töölössä Veikkausliigan päätöskierroksella.