Huuhkajat ja Helmarit ehdolla Urheilugaalassa

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat ja Helmarit ovat ehdolla Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken kategoriassa Urheilugaalassa.

Sykähdyttävin urheiluhetki valitaan yleisöäänetyksen perusteella ja palkitaan torstaina 14. tammikuuta Urheilugaalassa. Koronaviruspandemiasta johtuen Urheilugaalaa ei järjestetä yleisötapahtumana, vaan tv-lähetyksenä, joka näytetään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Edellisessä Urheilugaalassa jalkapallo oli vahvasti edustettuna Huuhkajien historiallisen EM-kisapaikan ja Teemu Pukin fantastisen vuoden myötä. Huuhkajat palkittiin Vuoden joukkueena, EM-kisapaikan varmistuminen Sykähdyttävimpänä urheiluhetkenä, maajoukkueluotsi Markku Kanerva Vuoden valmentajana ja Pukki Vuoden urheilijana.

Tällä kertaa jalkapallo on saanut kaksi ehdokkuutta syksyn tapahtumien myötä.

Huuhkajien paluu kotipesään

Miesten maajoukkue palasi pitkän tauon jälkeen Olympiastadionille kansallispyhätön valmistuttua vuonna 2016 alkaneesta remontistaan. Ensimmäinen maaottelu uusitulla stadionilla päättyi syyskuussa Walesin vierasvoittoon, mutta lokakuussa Huuhkajat kaatoi samaisella kentällä Bulgarian ja Irlannin.

Helmarit nujertaa Skotlannin

Naisten maajoukkue kaatoi MM-kisoissa pelanneen Skotlannin EM-karsintalohkon kärkipelissä 27. lokakuuta. Suomi voitti Skotlannin Helsingin Bolt Arenalla 1-0 Eveliina Summasen maalilla.

Kaikki ehdokkaat ja äänestysohjeet löydät Urheilugaalan sivuilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.