Markku Kanerva on nimennyt Huuhkajien joukkueen marraskuun triplamaaotteluun. Suomi kohtaa ensin 11.11. harjoituspelissä maailmanmestari Ranskan ja sitten Nations Leaguen ratkaisuotteluissa Bulgarian (15.11.) ja Walesin (18.11.). Edessä on siis kolmen kovan vieraspelin kiertue.

Joukkueeseen nimettiin 26 pelaajaa, joten ryhmä on hieman tavallista laajempi. Merkittävin uutinen on Brentfordissa hienoa alkukautta pelaavan Marcus Forssin nousu A-maajoukkueeseen. Uutena pelaajana mukana on myös Pafos FC:ssä hyvin onnistunut Onni Valakari.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐇𝐮𝐮𝐡𝐤𝐚𝐣𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐫𝐫𝐚𝐬𝐤𝐮𝐮𝐬𝐬𝐚 - kohti A-liigaa! | Mitä mieltä olet valinnoista? 🦉💬 | Katso tiedotustilaisuus ➡ bit.ly/Tiedotustilais…

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt joukkueensa marraskuulle!

#Huuhkajat #FRAFIN #BULFIN #WALFIN #UNLfi #MeOlemmeSuomi

Anssi Jaakkola, Niko Hämäläinen ja Robin Lod palaavat maajoukkueeseen oltuaan lokakuussa sivussa. Lodin kohdalla kyseessä ovat vuoden ensimmäiset maaottelut.

Sivussa tuoreen loukkaantumisen vuoksi on Fredrik Jensen. Jukka Raitala kärsii pienestä polvivaivasta, mutta Kanerva toivoo puolustajan olevan pelikunnossa maaotteluiden koittaessa.

Jo aiemmin tapahtuneet loukkaantumiset pitävät sivussa Lassi Lappalaisen, Sauli Väisäsen ja Jasse Tuomisen.