Mestarien Liiga
Kiovan Dynamo – Barcelona
Tiistai 24.11. klo 22:00

Euroopan huippujoukkueiden mielipuolinen pelitahti jatkuu: tuskin viikonlopun melskeistä on selvitty, kun viikolla tahkotaan Mestarien liigaa ja Eurooppa-liigaa. Haasteellista syksyä viettävä FC Barcelona joutuu tiistaiksi vieraisille Kiovaan, jossa vilpoisan sään lisäksi odottaa lohkon pohjamutiin juuttunut Kiovan Dynamo.

Camp Noulla pelatussa joukkueiden välisessä ottelussa Dynamolta puuttui loukkaantumisten ja koronan takia toistakymmentä pelaajaa. Tällä hetkellä odotetaan testien tuloksia, jotta saadaan tietää palaavien pelaajien määrä. Kotimaan sarjassa Mircea Lucescun suojatit voittivat lauantaina Inhuletsin vieraissa ja Dynamo johtaa sarjaa kymmenen kierroksen jälkeen 23 pisteellä.

Barcelonan sairaustuvalle tuli viikonloppuna lisää tungosta, kun Gerard Piqué sekä Sergi Roberto liittyivät joukkoon. Valmiiksi siellä olivatkin jo mm. Ansu Fati ja Sergio Busquets. Ronald Koeman kierrättää tässä ottelussa, sillä Lionel Messi ja Frenkie De Jong eivät matkusta Kiovaan ollenkaan. Mestarien liigassa joukkueen tili on puhdas, mutta viikonloppuna La Ligassa tuli lisää lunta tupaan, kun Atletico Madrid vei sarjapisteet lukemin 1-0.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Barcelonalta puuttuu tulivoimaa ja Dynamon kokoonpano on melko avoin, tässä ottelussa voidaan nähdä runsaastikin maaleja. Dynamolla maalinteko on sujunut koko kauden, eikä Barcelonallakaan aivan jalattomia miehiä tulosvastuussa ole. Vetovalinta peliin on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,66.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO