Lähde: Peräti 15 Serie A -seuralla vaikeuksia palkanmaksun kanssa – ”Jalkapallo on lähellä taloudellista katastrofia”

© Kuva: Getty Images

Italiassa jalkapallokatsomot ovat olleet tyhjillään maaliskuusta lähtien, jolloin viime kausi laitettiin lopulta kolme kuukautta kestäneelle tauolle koronaviruspandemian seurauksena.

Tyhjät katsomot aiheuttavat italialaisille jalkapalloseuroille valtavia taloudellisia menetyksiä. Serie A:n puheenjohtajan Paolo Dal Pinon mukaan seurat ovat menettäneet pandemian aikana yhteensä noin 600 miljoonaa euroa.

Saksalaislehti Frankfurter Allgemeine Zeitungin saamien tietojen mukaan jopa 15 Serie A -seuralla olisi vaikeuksia maksaa pelaajilleen marraskuun palkkoja.

Italian jalkapalloliitto ja Serie A ovat toivoneet Italian hallitukselta sitä, ettei seurojen pitäisi maksaa pelaajien veroja tällä kaudella.

Lisäksi osapuolet ovat pyytäneet maan hallitukselta mahdollisuutta pidentää aikarajaa, jonka aikana pelaajien palkat ovat viimeistään maksettava.

Dal Pinon mukaan jalkapallo on lähellä taloudellista katastrofia.

– Jalkapallo on etenkin viihdebisnestä. Se on tuote, joka kilpailee kansainvälisellä tasolla. Jalkapalloon ei kuulu ainoastaan supertähdet ja miljonäärit, mutta laji työllistää Italiassa myös 300 000 ihmistä. Pyydän hallitusta miettimään tilannettamme. Jalkapallo on lähellä taloudellista katastrofia, Dal Pino muistutti Corriere della Seran haastattelussa.

Lähde: Football Italia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.