Lassi Lappalainen jatkaa MLS:ssä – leikkaus sujui hyvin

© Kuva: Getty Images

MLS-seura Montreal Impact tiedotti kotisivuillaan, että seura on jatkanut suomalaisen Lassi Lappalaisen lainasopimusta vuodella, vuoden 2021 loppuun. Lappalainen on pelannut jo puolitoista vuotta Impactissa lainalla Serie A:n Bolognasta. Bologna hankki espoolaislähtöisen HJK-kasvatin kesällä 2019 ja lainasi hänet saman tien Impactiin.

– Olemme iloisia, että Lassi jää meille vielä vuodeksi. Muutamista vammoista huolimatta hän osoitti tänä vuonnakin olevansa tärkeä osa kokoonpanoa ja auttoi joukkuetta maaleillaan, Impactin urheilujohtaja Olivier Renard totesi.

– Hänen leikkauksensa meni hyvin kaksi viikkoa sitten, ja hän on käytettävissä vuoden 2021 harjoitusleirin alkaessa. Toivotamme hänelle pikaista paranemista.

22-vuotias Lappalainen teki tällä kaudella 13 ottelussa neljä maalia ja antoi yhden maalisyötön. Kausi päättyi lokakuussa leikkaushoitoa vaatineeseen olkapäävammaan. Kaudella 2019 syntyi viisi maalia ja yksi maalisyöttö 11 ottelussa.

Lappalainen on pelannut Suomen A-maajoukkueessa seitsemän ottelua.

Montreal Impactissa pelaa toinenkin Suomen A-maajoukkuepelaaja Jukka Raitala. Joukkuetta valmentaa ranskalaislegenda Thierry Henry.