MLS-seura Montreal Impact tiedotti kotisivuillaan, että seura on jatkanut suomalaisen Lassi Lappalaisen lainasopimusta vuodella, vuoden 2021 loppuun. Lappalainen on pelannut jo puolitoista vuotta Impactissa lainalla Serie A:n Bolognasta. Bologna hankki espoolaislähtöisen HJK-kasvatin kesällä 2019 ja lainasi hänet saman tien Impactiin.

CF Montréal

@cfmontreal
📰 De retour l'an prochain! 🔙 L'Impact prolonge le prêt de Lassi Lappalainen >>> bit.ly/3jVtvjt

📰 Another year with our Flying Finn 🇫🇮 Lappalainen's loan extended for 2021 >>> bit.ly/3l1pOtV

#IMFC

– Olemme iloisia, että Lassi jää meille vielä vuodeksi. Muutamista vammoista huolimatta hän osoitti tänä vuonnakin olevansa tärkeä osa kokoonpanoa ja auttoi joukkuetta maaleillaan, Impactin urheilujohtaja Olivier Renard totesi.

– Hänen leikkauksensa meni hyvin kaksi viikkoa sitten, ja hän on käytettävissä vuoden 2021 harjoitusleirin alkaessa. Toivotamme hänelle pikaista paranemista.

22-vuotias Lappalainen teki tällä kaudella 13 ottelussa neljä maalia ja antoi yhden maalisyötön. Kausi päättyi lokakuussa leikkaushoitoa vaatineeseen olkapäävammaan. Kaudella 2019 syntyi viisi maalia ja yksi maalisyöttö 11 ottelussa.

[readmore from=Lappalainen-Lassi]

Lappalainen on pelannut Suomen A-maajoukkueessa seitsemän ottelua.

Montreal Impactissa pelaa toinenkin Suomen A-maajoukkuepelaaja Jukka Raitala. Joukkuetta valmentaa ranskalaislegenda Thierry Henry.

CF Montréal

@cfmontreal
💨💨💨

Lassi ⏩ 2021.

#IMFC