Maalitehtailu jatkuu! Teemu Pukki ratkaisi voiton Norwichille

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki iski lauantaina kauden viidennen osumansa Englannin Mestaruussarjassa, kun hänen edustamansa Norwich voitti Middlesbrough’n vieraskentällä 1-0.

Pukki, 30, tuli tauolla Jordan Hugillin tilalle ja ratkaisi pelin 72. minuutilla pistämällä pallon pilkusta sisään. Middlesbrough oli saanut ottelussa aiemmin rangaistuspotkun, mutta Marcus Tavernier epäonnistui yrityksessään.

Viime kauden päätteeksi Valioliigasta pudonnut Norwich nousi voiton myötä Mestaruussarjan piikkipaikalle.

Päättyneellä maajoukkuetauolla Pukki onnistui maalinteossa Suomen kummassakin Nations Leaguen ottelussa. Hän vastasi Huuhkajien avausmaalista 2-1-voitossa Bulgariaa vastaan ja Suomen ainokaisesta 1-3-tappiossa Walesin vieraana.

Lauantaina Mestaruussarjassa pelasi myös kaksi muuta suomalaista, kun Queens Park Rangersin Nicholas Hämäläinen ja Brentfordin Marcus Forss pääsivät vaihdosta kentälle. QPR pelasi Watfordin kanssa 1-1-tasapelin ja Brentford haki Wycomben luota pisteen 0-0-tuloksella. Aapo Halme ei ollut mukana Barnsleyn kokoonpanossa, kun joukkue voitti Nottingham Forestin 2-0