© Kuva: Getty Images

Manchester United – Arsenal: Nykyvire ratkaisee?

Valioliiga
Manchester United – Arsenal
Sunnuntai 01.11. klo 18:30

Sunnuntaina Manchester United pelaa sadannen ottelun Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa – tähän merkkipaaluun ei aikanaan kovinkaan moni jaksanut uskoa. Huonosti alkaneen maajoukkuetauon jälkeen tuulet ovat olleet norjalaisluotsille myötäisiä, kun taas Mikel Arteta on joutunut luotsaamaan omaa laivaansa epäsuotuisemmissa olosuhteissa.

Unitedin hienot esitykset saivat viikolla jatkoa, kun RB Leipzig kaatui Mestarien liigassa eleettömästi 5-0. Ennen maajoukkuetaukoa kärsitty rökäletappio Tottenhamille on enää hälvenevä muisto. Solskjaerilla riittää vaihtoehtoja järjestää peluutuksensa, vaikka poissa ovatkin pelikieltoinen Anthony Martial, Eric Bailly, Jesse Lingard sekä koronan kanssa kamppaileva Alex Telles. Isännät tarvitsevat kipeästi lisäpisteitä Valioliigassa, sillä sarjasijoitus on yhä kehno.

Arsenalin viisari näyttää alaspäin. Viikolla otettiin rutiinivoitto kevyestä Dundalkista Eurooppa-liigassa, mutta kotimaan sarjassa alla on kaksi tappiota. Suurin ongelmakohta on tällä hetkellä maalinteko, sillä kuudessa ottelussa on syntynyt ainoastaan kahdeksan maalia. Poissaoloja Artetallakin on vaivoinaan – erityisesti puolustuksessa, sillä David Luizin pelikunnosta on kantautunut huonoja uutisia muiden alakerran murheiden lisäksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Viime aikojen keskinäiset kamppailut ovat olleet Arsenalille päin kallellaan, mutta tänään ei historia paljoa paina. Manchester Unitedin tämänhetkinen vire vaikuttaa huomattavasti vankemmalta ja vedoissa tartutaan kotivoittoon: vetosuositus on Manchester United voittaa ottelun kertoimella 2,12.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.