Norwichin luotsi Daniel Farke oli tyytyväinen miehistöönsä, joka taisteli 1–0-voiton Swanseasta Mestaruussarjan lauantain kierroksella.

Suomalaiskärki Teemu Pukki jäi ilman maalia, mutta Marco Stiepermannin toisen puoliajan osuma riitti Kanarialinnuille.

Yksi voiton takuumiehistä oli konkarimaalivahti Tim Krul, joka teki toisella puoliajalla kolme hyvää torjuntaa.

– Olen sanonut tämän monta kertaa, mutta meillä on tämän liigan paras maalivahti, ja hän oli mies paikallaan elintärkeiden torjuntojen myötä, Farke hehkutti Norwichin verkkosivuilla.

– Oli paljon taisteluhenkeä ja mentaliteettia tämän viemiseksi maaliin, ja on hyvä palata pukuhuoneeseen nollapelin kanssa näin tärkeässä pelissä. Tässä pelissä oli monta asiaa, joista pidin, mutta myös muutama parannettava juttu.

Takaisin Valioliigaan mielivä Norwich on pelannut nyt seitsemän ottelua perätysten ilman tappiota. Kärkijoukkue Reading on enää pisteen edellä.

– Tämän otteluperiodin selvittäminen tappiotta, 17 pisteen saaminen ja monen nollapelin pitäminen tyydyttää. Ne ovat lisäksi tulleet huippujoukkueita vastaan. Swansea oli viime kaudella nousukarsinnoissa, ja he ovat ehdottomasti sellainen joukkue, joka haluaa voittaa liigan tai olla vähintään kuuden parhaan joukossa, tiivisti Farke.