Nyt on upeita osumia – peräti kolme suomalaista kisaa Damallsvenskanin Vuoden maalista, katso huimat osumat!

© Kuva: Juha Tamminen

Helmarit on upeasti edustettuna Ruotsissa kauden jälkeen. Natalia Kuikan kaukolaukausmaali, Heidi Kollasen upea vapaapotkumaali sekä Jutta Rantalan huima osuma ovat ehdolla Vuoden maaliksi Ruotsin Damallsvenskanissa. Epävirallisesta äänestyksestä vastaa Ruotsin iltapäivälehti Aftonbladet.

Keskuspuolustajana pelaava Kuikka edusti viime kaudella Ruotsissa Kopparbergs/Göteborg FC:tä. Kausi päättyi mestaruusjuhliin ja upeaan siirtoon Pohjois-Amerikkaan. Kuikka allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen Yhdysvaltain ammattiliiga NWSL:ssä pelaavan Portland Thorns FC:n kanssa.

Lisää palkintosadetta saattaa vielä olla tulossa. Kuikan upea kaukolaukaus on ehdolla Damallsvenskanin Vuoden maaliksi. Kuikan osuma on tällä hetkellä äänestyksessä puolivälierävaiheessa. Puolivälierävaiheessa on myös Örebrota edustavan Heidi Kollasen huima vapaapotkuosuma.

Kristianstadia edustavan Jutta Rantalan huikea tykki sen sijaan on jo äänestetty välierävaiheeseen.

Kuikka ja Rantala valittiin myös Helmarien tuoreimpaan joukkueeseen, joka kohtaa EM-karsinnoissa Skotlannin 1. joulukuuta. Helmarit johtaa omaa karsintalohkoaan kolmeen pisteen erolla Portugaliin, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän. Skotlanti vaanii neljän pisteen päässä myös yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Pääset katsomaan kaikki ehdolla olevat osumat alta olevasta Aftonbladetin Instagram-julkaisusta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sportbladet (@sportbladet) jakama julkaisu


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.