Huuhkajiin marraskuussa ryminällä murtautunut Onni Valakari teki sunnuntaina kauden neljännen maalinsa Kyproksen pääsarjassa, kun Valakarin seura Pafos FC voitti kotikentällään Doxan maalein 2-0. Valakarin maali syntyi tarkasti ja tulisesti lauotusta rangaistuspotkusta 61. minuutilla, ja jäi ottelun voittomaaliksi. Loppunumerot viimeisteli 86. peliminuutilla latvialaishyökkääjä Deniss Rakels.

Onni Valakari sai avausjaksolla myös varoituksen, ja pelasi ottelussa lähes täyden ajan tullen vaihtoon juuri lisäajan alkajaisiksi. Nuoren suomalaisen maalista huolimatta ottelu jäi suomalaisittain sikäli torsoksi, että Valakari oli ainoa kentällä nähty suomalainen. Kyproksen liigassa pelaa kaikkiaan kolme suomalaispelaajaa, mutta tällä kertaa sekä Pafosin Paulus Arajuuri että Doxan Berat Sadik seurasivat koko ottelun vaihtopenkiltä.

Pafosin urakka ottelussa helpottui huomattavasti kahden Doxan pelaajan ulosajon myötä. Nikos Englezou ajettiin suoralla punaisella ulos tilanteesta, josta tuomittiin myös Valakarin upottama rangaistuspotku. Englezou torjui maaliviivalta Valakarin maaliin menossa olleen puskun kädellään, ja sai ansaitusti komennon pois kentältä. Vain neljä minuutia myöhemmin kentän jätti puolestaan toisen varoituksensa saanut Luis Carlos.

Kun sarjan joukkueet ovat pelanneet 10-12 ottelua, on Pafos sarjassa viidentenä ja Doxa yhdeksäntenä. Berat Sadik on kuudella tekemällään maalilla maalipörssin jaetulla kärkipaikalla yhdessä neljän muun pelaajan kanssa.

Juttua on muokattu 29.11. kello 23.03. Lisätty tieto Valakarin laukoman rangaistuspotkun syystä ja rankkarin laukomistavasta.