Huuhkajien laitahyökkääjä Pyry Soiri teki kauden 2020-2021 ensimmäisen maalinsa, kun hänen joukkueensa Esbjerg FB kohtasi Tanskan 1. divisioonan ottelussa sarjajumbo Skive IK:n. Soirin maalilla Esbjerg siirtyi 47. peliminuutilla 2-0-johtoon, ja osuma jäi lopulta voittomaaliksi, sillä Esbjerg voitti pelin 2-1.

Soiri pelasi ottelussa 73 minuuttia. Esbjergin toinen suomalainen Joni Kauko huhki puolestaan kentällä täydet minuutit.

Soiri oli pelannut ilman maaleja virallisissa otteluissa jo yli vuoden. Edellisen kerran hän tuuletti tekemäänsä osumaa 21. lokakuuta, 2019, kun suomalainen teki maalin Esbjergin reservijoukkueen ottelussa 5-0-voitossa Viborgin kakkosjoukkueesta. Esbjergin sarjaottelussa Soiri maalasi viimeksi viime vuoden heinäkuussa Hobroa vastaan, kun Esbjerg pelasi vielä Superliigassa.

Huuhkajissa Soiri on pelannut 13 ottelua putkeen ilman tehtyä maalia. Viimeksi hän teki maalin maajoukkueessa maaliskuussa 2019 Armeniaa vastaan.

Esbjerg on 12 pelatun kierroksen jälkeen sarjassa neljäntenä, seitsemän pistettä sarjakärki Viborgia perässä. Sillä on tosin pelaamatta yksi rästiottelu.