Ryan Giggs pidätetty – Walesin joukkueen julkistus Huuhkajia vastaan lykkääntyy

© Kuva: Getty Images

Walesin piti julkistaa tänään tiistaina joukkueensa marraskuun Nations League -otteluihin Irlantia ja Suomea vastaan. Independentin mukaan lehdistötilaisuutta on kuitenkin päätetty lykätä, sillä päävalmentaja Ryan Giggs pidätettiin sunnuntaina.

Manchester United -ikoni Giggsiä epäillään naisystävänsä pahoinpitelystä. Manchesterin alueen poliisin edustaja kertoi, että poliisi sai puhelun iltakymmeneltä sunnuntaina järjestyshäiriön johdosta. Tiedotteen mukaan ”noin kolmikymppinen” nainen sai lieviä vammoja, mutta ei tarvinnut hoitoa. 46-vuotias mies – oletettavasti siis Giggs – puolestaan pidätettiin epäiltynä pahoinpitelystä.

Walesilaislegenda vietiin kotoaan poliisin huostaan. Independent arvelee, että Giggsin paikka Walesin maajoukkueen valmentajana voi olla uhattuna.

– Jalkapalloliitto on tietoinen miesten maajoukkuevalmentaja Ryan Giggsiin väitetysti liittyvästä tapauksesta. Jalkapalloliitto ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa enempää, jalkapalloliitto FAW:n lyhyessä tiedotteessa todettiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.