Veikkausliigan tämän kauden seitsemäs SJK tiedottaa kotisivuillaan solmineensa yksivuotisen jatkosopimuksen 24-vuotiaan Murilon kanssa. Brasilialais-portugalilainen Murilo siirtyi Seinäjoelle kesällä kesken kauden ja teki yhden maalin kymmenessä pelaamassaan veikkausliigaottelussa. Lisäksi hänelle kirjattiin kaksi maalisyöttöä.

– Sen jälkeen kun Murilo siirtyi meille Ourensesta, hän oli yksi meidän kauden toisen puoliskon avainpelaajista. On erittäin positiviinen asia, että hän jatkaa täällä myös ensi kaudella, SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman kommentoi.

Arvioon yhtyy myös SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara:

– Murilo oli nappihankinta. Hän oli juuri sitä, mitä tarvitsimme laitapelaamiseen. Tarvitsimme aggressiivisuutta, halua mennä eteenpäin sekä kykyä kamppailla ja puolustaa.

– Hän vastasi oikeastaan kaikkiin odotuksiin. Ja uskon, että hänellä on vieläkin enempään potentiaalia sekä mahdollisuuksia kehittyä. Hän on nuori pelaaja vielä ja voi mennä tästä vielä eteenpäinkin. Uskon, että hänestä on meille vielä paljon iloa, Honkavaara myhäili.

[readmore from=SJK]

180-senttinen Murilo on syntynyt Brasiliassa, mutta saanut pelaajaoppinsa Portugalin pääsarjaseura Rio Aven akatemiassa. Hän on pelannut enimmäkseen urallaan laitapuolustajana, mutta voi pelata eri rooleissa vasemmalla laidalla. SJK:ssa rooli oli yleensä 3-4-3:ssa vasempana wingbackina.

Parhaillaan Murilo lomailee kotimaassaan Brasiliassa. Koko edustusjoukkue viettää parhaillaan vuosilomaa ja palaa harjoituksiin joulukuussa.