Norwichin suomalaistykki Teemu Pukki laukoi kaksi maalia Englannin Mestaruussarjan lauantain 3–1-vierasvoitossa Bristol Cityä vastaan.

Pukki pääsi nauttimaan huipputarjoilusta, sillä Marco Stiepermann ja Jacob Sørensen antoivat loistavat syötöt osumiin.

– Kyllä, se oli vanhaa ”Stiepyä”. Hän on palannut. Nautin hänen kanssaan pelaamisesta, koska hän tuntee juoksuni ja yrittää aina löytää minut. Se oli loistava syöttö ja hyvä maali, Pukki sanoo Norwichin verkkosivuilla.

[readmore from=Pukki-Teemu]

– Samoin Jacobilta. Se oli hyvä syöttö, ja hän on todella hyvä pelaaja. Hänellä on ominaisuudet vasempana laitapuolustajan pelaamiseen. Tietysti se ei ole hänen normaali pelipaikkansa, mutta hän on tehnyt erinomaista työtä ja tulee olemaan meille tärkeä pelaaja tällä kaudella.

Pukki nosti Mestaruussarjan tämän kauden maalimääränsä neljään. Hänen mukaansa tärkeintä on se, että joukkue luo paljon paikkoja.

– Emme tehneet niin montaa maalia kuin olisimme voineet tehdä, mutta jatkoimme paikkojen luomista, ja se tuo meille tällä kaudella varmasti paljon pisteitä. Moni asia puuttui lopulta viimeisen syötön tai laukauksen kanssa, mutta minulle oli hyvä asia tehdä maaleja.

– (Kauden) alku ei ole ollut sellainen kuin toivoin, mutta näiden maalien saaminen antaa itseluottamusta loppuihin peleihin.