Todella härski ja poikkeuksellinen kouriminen johtamassa pelikieltoon Englannissa – tähän puristeluun ei taidettu kysyä lupaa?

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjassa nähtiin lauantaina erikoinen välikohtaus. Pelattiin ottelua Preston-Sheffield Wednesday, ja vierasjoukkue sai kulmapotkun. Prestonin laitapuolustaja Darnell Fisher vartioi Pöllöjen skottipelaaja Callum Patersonia, ja otti miesvartioinnissa niin sanotusti ”kovat otteet käyttöön.”

Fisher päätti muina miehenä kopeloida Patersonia jalkovälistä. Paterson yritti turhaan kiinnittää tuomarin huomiota asiaan, ja Fisher kouraisi varmuuden vuoksi vielä toistamiseen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

Erotuomari David Webb ei huomannut kourimista, joten Fisher selvisi tilanteesta rangaistuksetta. Kopelointi tallentui kuitenkin TV-kameroille, joten nyt tapaus on menossa kurinpitokäsittelyyn.

The Timesin mukaan Fisherin tekoa pidetään ”väkivaltaisena käytöksenä” ja häntä odottaa todennäköisesti kolmen ottelun pelikielto. Se vastaa siis tilannetta, jos Fisher olisi ajettu ottelussa suoralla punaisella ulos.

Englannin jalkapalloliitto FA on tiettävästi jo kuullut Patersonia asiasta. Hän ei halunnut paisutella asiaa liikaa eikä vaadi lisätoimia. Näin Fisher selvinnee pelkällä pelikiellolla eikä tapaus etene poliisitutkintaan.

Preston voitti ottelun 1-0 Tom Barkhuizenin toisen puoliajan alussa tekemällä maalilla. Sheffield Wednesday pelasi yhden miehen alivoimalla 17. minuutilta lähtien Josh Windassin saatua suoran ulosajon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.