TPS koki karmaisevan pettymyksen lauantaina, kun se putosi Veikkausliigasta. Se pelasi liigakarsinnan toisessa osaottelussa 1-1 tasapelin KTP:n kanssa, ja putosi Ykköseen vierasmaalisäännöllä. Lue lisää tästä!

Samalla päättyi myös TPS-kapteenin ja ikonin Sami Rähmösen upea ura. Puolustaja edusti turkulaisseuraa vuodesta 2005 lähtien, ja hän ehti pelata peräti 274 ottelua Veikkausliigassa.

– Nyt on vaikeaa analysoida sen enempää. Ei tämä tietenkään ole se tapa, millä kukaan pelaaja haluaa uraansa lopettaa. Vielä enemmän minua harmittaa kuitenkin muiden jätkien puolesta. Niiden puolesta, jotka jäävät seuraan edelleen pelaamaan, Rähmönen totesi seuran verkkosivuilla ottelun jälkeen.

Myös päävalmentaja Jonatan Johansson oli luonnollisesti erittäin pettynyt ottelun jälkeen. Hän kuitenkin käänsi katseita jo tulevaan.

– Emme me huonosti pelanneet, mutta meidän olisi pitänyt tehdä se 2-0-maali. Kausi on ollut todella haastava ja pettymys on tietysti suuri. Emme saaneet ihan parasta irti. Tästäkin jatketaan kuitenkin eteenpäin. Mika Laurikainen tuli seuran toimintaan takaisin mukaan ja olemme tehneet töitä jo ensi kauden eteen. Uskon, että saamme Ykköseen kilpailukykyisen joukkueen, Johansson totesi.

TPS:n pelaajista myös Mika Ääritalon, Jonni Peräahon sekä Juho Lähteen ura päättyi lauantain kamppailuun.