Turussa TPS ja KuPS pelaavat Veikkausliigan päätöskierroksella isoista asioista. TPS tavoittelee voittoa välttääkseen liigakarsinnan ja KuPS varmistaisi voitolla hopeamitalit.

TPS tarvitsee apua Hakalta, jonka pitäisi voittaa IFK Mariehamn, jotta TPS voisi ohittaa ahvenanmaalaiset sarjataulukossa.

Ottelussa on myös muunlaista tunnelatausta, sillä TPS:n Mika Ääritalo ja KuPS:n Ville Saxman pelaavat viimeisiä otteluitaan Veikkausliigassa.

TPS siirtyi neljännellä minuutilla johtoon, mutta KuPS tasoitti pelin 24. minuutilla. Maalintekijänä oli juuri Saxman, joka laukoi pallon TPS:n puolustuksesta kimmoten aivan ylänurkkaan.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Tämä oli tähtiin kirjoitettu - Ville Saxman lataa upean maalin jäähyväisottelussaan! #ruutu #veikkausliiga ruutu.fi/video/3725549

TPS:n Ääritalo puolestaan sai turkulaiskatsojilta seisovat aplodit ottelun alkaessa. Uudet suosionosoitukset hän sai 11. minuutilla, sillä hyökkääjän pelinumero on 11.

Entinen KuPS:n hyökkääjä Ilja Venäläinen huomioi Saxmanin maalin Twitterissä.

Ilja Venäläinen

@iljavenalainen
Ihan kiva veto viimeiseen Veikkausliiga-peliin @saxman_ville. Vielä kun talven treenaat, niin PuPan riveissä saattaisi olla ovi raollaan Itä-Suomen vitosessa. #KuPS #Veikkausliiga